top of page

Camper inkoop of verkoopbemiddeling

Helaas komt het voor dat camperaars zijn uitgekampeert of door omstandigheden hun camper willen verkopen.

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar goede gebruikte campers. Heeft u een camper te koop, dan horen wij dit graag.

 

Heeft uw camper een onderhoudshistorie en is de kilometerstand verklaarbaar, dan ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie met foto's. Deze kunt u sturen naar info@camptrade.nl 

 

Indien wij van u een voertuig afnemen, ontvangt u direct het aankoopbedrag contant of direct op uw rekening gestort en krijgt u van ons een RDW online vrijwaring.

 

Naast de inkoop werken wij ook met verkoopbemiddeling. Wanneer u uw camper wilt verkopen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Dit gaat op basis van no cure no pay. U sluit met ons een verkoopbemiddelingsovereenkomst af waarin de vooraf afgesproken prijs wordt vermeld, die u minimaal voor de camper bij verkoop ontvangt. De overeenkomst is voor een duur van drie maanden. 

 

Verlenging na drie maanden is mogelijk tegen een advertentie tarief van € 75,00 per maand. Voor dit tarief wordt uw camper doorlopend geplaatst op meerdere campersites waaronder Marktplaats en onze website. De eerste drie maanden zijn kostenloos.

 

Bij beëindiging van de bemiddeling door de klant worden er door ons uitsluitend de vooraf afgesproken kosten in rekening gebracht zoals eventuele schoonmaak- en poetskosten.

 

Bij inkoop,  inruil of verkoopbemiddeling dient uw voertuig nog minimaal van 6 maanden APK te zijn voorzien en dient schoon en leeg te worden aangeleverd.

bottom of page